tisdag 24 maj 2011

Stollar finns det gott om

Jag gör här en liten lista på stollar i vårt lilla samhälle på jorden. Det är liksom ingen idé att ens blogga om det. Det är som att skjuta mot öppet mål.

Texterna eller personerna i sig talar sitt tydliga språk.

Harold Camping - Domedeagsprofeten.
"Jag räknade fel på fem månader."

Kung Carl Gustav XVI - Abdikera. Snälla?!

Hans vän Anders Lätterström är inte så mycket bättre

Moderaterna i Stockholms stadshus. - Hur kan man inte tycka att gratis sprutor är en bra grej?

Jag kan rada upp fler stollar.. Hålla på läääänge.. Men plikten kallar. Just nu: MAT!

/m

4 kommentarer:

 1. Jag är inte kungavän men att kungen ska abdikera för att han har några operfekta vänner eller var ute och festade i sin ungdom...hallå vakna upp! Vägra delta i i drevets lynchning!
  Lätta från skitsnack och xpert viktigpetter dravel? Fråga dig själv,
  vad mer är möjligt som kan få dig att leva i egen kreativitet?

  SvaraRadera
 2. Jag har aldrig påstått att han ska abdikera för att hans vänner är dumma i huvet. Jag säger att han ska abdikera för att HAN är en stolle. Jag länkade kanske lite dumt till en artikel som handlar om den senaste i skandaler. Men det var den som fanns till hans.
  Jag tycker vi inte ens ska ha monarki, sen gör han sig inte mer omtyckt av mig när han häver ur sig saker som att diktaturer är trevliga...

  Denna blogg är mitt sätt att få vara just viktigpetter, så om inte det passar Herr Anonym, så behöver inte Herr Anonym läsa.. Enkelt, eller hur?

  Fråga mig själv vad som är möjligt för att leva i egen kreativitet?
  Ja,, Jag jobbar varje dag med att producera manus, pjäser, filmer, m.m. Jag är som det står i beskrivningen av mig i denna blogg, en Regissör, manusförfattare och Teaterpedagog... Räcker det? Eller ska jag bajsa ut lite Schlagervisor också?

  Var inte så skitnödig, Herr Anonym... Andas med djupa andetag och strunta och läs min blogg i fortsättningen om du inte vill läsa mitt experttyckande... För jag kommer ha åsikter om det mesta, hela tiden. Har alltid haft. En del gånger med fakta på fötterna, en del gånger med en magkänsla..

  Ha det så bra nu Herr Anonym. Vill du bli tagen lite seriösare och föra en debatt, ja då kan du börja med att berätta vem du är.. Hej då...:)

  SvaraRadera
 3. Jag tycker kungen är mest en söt gubbe, sedan tar det stopp. Jag tycker vi slänger in en liten låt i detta och ler lite elakt. SnS - Fyll Drottningholm Med Lodisar.. Lyssna på http://bit.ly/mDlIIY

  SvaraRadera
 4. Hahaha... Söt vettefan.. Men han ser ut som en snäll och harmlös morfar, det gör han. Jag är bara sååå emot att hovet kostar oss nästan 130 mille per år i apanage. Då har jag inte räknat med alla extrakostnader med poliseskorter och säpovakter...

  SvaraRadera