fredag 23 mars 2012

Kostymbeklädda arslen, till er tjänst!

Så vad fan gör man nu? Demokratin dog igår... Stenhårt!
Det har liksom varit på väg ett tag nu, med den ena idiotiska lagen efter den andra.
FRA, IPRED och nu Datalagringen...

Det svenska folket vill inte bli övervakade dygnet runt, överallt.
Att skylla på EU och att "vi måste annars får vi böta", är så lamt och dumt. Vi måste inte alls! Vi kan gå ur EU. Vi kan ta böterna och köra stoppa upp dem i EUs feta kostymbeklädda röv! Det är ändå billigare än att införa skiten.
En samling kostymbeklädda rövar till er tjänst.

Det finns bara en anledning. Kontroll! Människan har i grunden ett stort kontrollbehov. Det ligger i vår natur. Det gäller för båda sidor.
Maktgirig politiker: "Vi måste veta vad folk säger och gör! Gestapo var inte så fel ute! Vi måste ha kontroll på allas liv!"
Liberal medborgare: "Ge fan i att övervaka mig! Jag vet inte vad som händer med informationen ni hittar! Vem som läser den och hur den tolkas! Jag måste ha kontroll på mitt liv!"

Varför säger Johan Pehrsson inte bara rakt ut: "Vi vill ha makten! Vi vill kunna ha koll på vad ni säger och gör, och vem ni gör det med!"
Svaret är enkelt: Skulle det bli storm då? Ja.. En stor sådan.

Men det kommer inte som någon överraskning. Inte ett dugg. Jag visste det här redan innan valet. Det visste ALLA medborgare om de gjort sin hemläxa och faktiskt läst på vad partierna och politikerna vill. De har inte hymlat ett skit i vad de har för åsikter. Utom varför då förstås...

Men tyvärr så är inte svenska medborgare så intresserad av att bevara demokratin eller vår frihet. Vi har haft den så länge att vi tar den för givet.
"Äh! Orka bry sig! Jag röstar som jag alltid gjort".
Eller "Krav på Svenska för invandrare? Låter bra! Det tar vi!". Men glömmer bort att läsa på vad SD vill i alla andra frågor.

Så ja... Känns det bra nu? Ni som röstade blått och Allians? Känns det nu, så där i efterhand att ni valde rätt? Sitter ni och myser och tycker det är en fantastik idé med att staten nu har, under Alliansstyre lyckats med följande:

Degradera ner skolan ännu mer. (Snittbetygen har sänkts sedan de tog över, trots deras hån mot "flumskola")
De har infört FRA - Vi kan läsa ALL din e-kommunikation som passerar Sveriges gränser. (Vilket är väääldigt mycket information, eftersom ett "lokalt" mail till min vän 3 km bort kan ta i princip vilken väg som helst. Internet tar inte den närmaste vägen. Det tar den snabbaste.)
De har infört IPRED. - En lag som bygger på att DU måste bevisa din oskuld i en eventuell rättegång. En lag som gör att staten kan frysa dina tillgånger och då inte har råd att betala en jurist. Ett mycket rättsosäkert system som inte hör hemma i en demokrati som värnar om mänskliga rättigheter.
De har infört Datalagringsdirektivet  - Vi kan nu ta reda på VAR du är hela tiden. Vem du pratar/skriver med. Hur länge du pratade/smsade/mailade... En elektronisk fotboja helt enkelt.
Sjukförsäkringen är totalt körd i botten - Har du canser och sitter i rullstol med ett ben och inga armar? Ut och jobba med dig! Du kan inte sitta där och grina?
Gömmer arbetslösa - Fas 3! Praktisera! Då får du ju ändå göra nått. (Förvisso, men det finns ord för det. Slaveri tror jag. Eller i det här fallet; Träl)
Privatiseringen av vården och skolan - Den verkar ju ha fungerat väldigt bra? Den infördes ju tidigare, ja, men det har sköts så otroligt dåligt under blått styre. Det är svågerpolitik och jäv överallt. Hela tiden.
Ta jobb i hela landet - Du får inte säga nej! Har du hela ditt sociala liv och släkt i Skåne? Jobbigt för dig för här har vi ett jobb i Kiruna! Trevlig resa!
RUT och ROT- Få det städat billigare hemma. Bygg en fin altan och dra av skiten! Fin idé! MEN! Det är inte så många arbetslösa i SVERIGE som fått jobb. (Här har arbetsinvandringen frodats som aldrig förr! Kvinnor från Estland och Snickare från Polen! Kom till Sverige! Här vankas det jobb hos rika medelklassen! - Som det är så synd om eftersom de inte orkar städa själva längre)

Listan kan göras så lång... och det värsta är att allt detta visste vi ju! Allt det här gick att lista ut om man hade varit intresserad av att läsa EN tidning om dagen eller kollat på EN debatt på TV i veckan, under valsrörelsen. Allt!

Så, mina kära medmänniskor i vårt avlånga land.. Hur FAN tänkte ni!? Här är en stor anledning varför jag avskyr missnöjesröstning! Var du missnöjd med Göran Persson 2002? Ja, det var jag med. Men det betyder inte att jag vill byta ut honom mot en annan lika pompös och nedlåtande idiot som idiotförklarar alla han pratar med.
Jag röstade på politiker som har som grundprincip att kunna säga upp sig. Att inte behövas, för att ens idéer är genomförda. Politiker som anser att mänskliga rättigheter är fantastiska och, hör och häpna, inte bara är fina ord att slänga omkring med.
Partier jag anser följer den principen är just nu: Piratpartiet. Liberaldemokraterna och till 95% Miljöpartiet. Okej.. Vänsterpartiet kan få vara med på ett hörn här också.

Endast Piratpartiet har, vad jag vet, som ändamål att kunna lägga ner.

P.S Liberaldemokraterna är ännu inte ett registrerat parti, men de kommer att bli inom snar framtid skulle jag tro. D.S


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar