fredag 17 februari 2012

LoveList #1

Det är sant!
Jag startar härmed en ny lista. Jag måste börja väga upp mina Shitlists med en värdig motpol. Så här kommer det som jag just nu bara avgudar, älskar, beundrar, skrattar åt m.m...1. Hanna Widerstedt
Du är så sjukt jävla rolig! Det var länge sedan jag har skrattat så mycket. Länge sedan jag och min vän Stefan hittade någon som lever upp till våra krav på bra underhållning. TACK! DU rockar så hårt!
Du har en sjuklig perversitet mot väskor, och vodka. Men hey.. Vem har inte laster. Dina underbara subtila och fantastiska inslag av humor och självdistans är helt underbara. Återigen tack!2. Ett Snedsteg Bort

Jag kan ju inte låta bli att nämna mitt nuvarande projekt som har premiär på onsdag.
Jag har äran att få jobba med 10 st underbara människor som sliter allt de kan för att göra min och deras vision av en skön föreställning så bra den bra kan bli. Så bra att publiken kommer skratta, gråta, förfäras och beundra...;)... Vi siktar alltid mot stjärnorna! KOM OCH SE!

3. ACTA och upphovsrätten åker på stryk
Nu har massa länder börjat inse att ACTA är en väldigt dum idé och backar. Polen, Tyskland, Rumänien, Litauen, Tjeckien, Lettland, Slovakien.. Alla har stoppat det hela.
En liten intressant detalj att det är just gamla öststatsländer som säger nej först! De vill liksom inte ha tillbaka skiten de just blivit av med. Men vi i Sverige... Vad gör vi? Suck och stön!

Holländarna fattar att det är dags att ändra upphovsrättslagarna så de stämmer överens med verkligheten.
EU-domstolen har sagt stopp. Här går gränsen. Integritet ÄR viktigare än upphovsrätt! IN YOUR FACE!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar