tisdag 13 december 2011

Da Shitlist #12

Så var det till slut dags igen.. Jag vet att ni har väntat... Alla... eee. 2 läsare...;)


Johan Pehrson (Folkpartiet)
Han slutar aldrig att förvåna oss med att vara totalt inkompetent så fort det kommer till upphovsrätt.
Kolla in det här klippet... Enough said!
Rapport - SVT


Beatice Ask (Moderat)
Hur du är funtad angående FRA vet bara du... Eller, nej.. Det är nog ingen som vet. För tydligen så ska vi nu sälla oss till stater som Iran, Syrien och andra fina förtryckarregimer.... Reportrar Utan Gränser har en lysande text som ni alla borde läsa på svd.se
Nu vill hon bredda FRA-lagen så att öven SÄPO och Rikskriminalen ska få beställa spaningar av FRA..
Det tog verkligen inte många månader innan ändamålsglidningen är ett faktum... Att man inte lär sig?!


Saxat från texten:
Förslaget skulle innebära att alla svenskars aktiviteter skulle bli övervakade vid varje given tidpunkt. Sådan är nämligen tekniken: för att kunna urskilja vissa aktiviteter så lyssnar FRA på allt. Alltid. Beteenden, rörelsemönster och samtal systematiseras och sorteras. Alla blir kartlagda och kategoriserade. Vissa mönster granskas närmare. Vilka mönster det är får vi aldrig veta – det ligger i verksamhetens natur.


Enough said!!!


Saab
Lägg ner nu! Det räcker! Jag vet inte hur många fler artiklar jag orkar se och läsa. Det får vara bra nu. Seriöst! Hur många fler miljarder ska gå till spillo för att rädda ett bilmärke? Lägg pengarna på nått vettigare. I det här fallet är det väldigt mycket. Tex skulle det sitta fint med skolor, träd, kläder och mänskliga rättigheter till många afrikanska länder.... Bara ett tips...;) Här står den om det senaste av raden miljoner som är på gång..


ENOUGH SAID!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar