måndag 3 oktober 2011

Da shitlist #11

Da Shitlist är här igen.


Pga mina eskapader ute i nöjesindustrin har jag inte haft tid att blogga så mycket. Men så läser jag lite DN. Kollar lite nyheter och så börjar jag koka igen.. För denna gång så har jag en shitlist som bara behandlar en och samma idiotiska Företeelse. Inte henne som person. Jag känner henne inte. Men hennes värderingar och uttalanden luktar så unket att t.o.m. stolpskottet Alf Svensson skulle rynka på näsan. I alla fall ibland.


Så Anneli. Känn dig hedrad. Du har för första gången fått en helt egen shitlist. Det brukar vara 3-4 punkter på en sådan. Men inte idag. Inte denna gång. För du är så bakåt i dina åsikter att jag skulle kunna skriva en hel bok bara på din idioti...


Anneli Enochson KD
Denna kvinna är farlig. Mycket farlig. Hon har helt tappat konceptet av framtidsanda och tror att Kristendomen och Islam inte har nått gemensamt. Vi vet sedan tidigare att hennes störta väljargrupp är bakåtsträvande idioter som värnar om familjen, familjen, familjen, familjen. Naturligtvis på det gamla traditionella begreppen; mamma, pappa, barn, barn, villa, volvo...
Om komediduon Hip Hip skulle göra en parodi på en kvinnlig homosexfientlig frikyrklig-pastor så skulle hon inte bara se ut som Anneli, hon skulle ha samma idiotiska värderingar också.


Citat från hennes senaste blogginlägg:
Vi är övertygade om att Sverige skulle sakna de värden och värderingar som Kristdemokraterna bygger sin politik på, om olyckan var framme i valet 2014 och partiet hamnade utanför riksdagen.


Nej. Gumman lilla. Ingen modern människa skulle sakna de gamla dammiga värderingar du eller KD står för. Ingen!
För låt oss ta en titt på vad det är:
Samkönade äktenskap. - KD: Nej.
Adoption till homopar. - KD: Nej.


Sen har de mage att stå och säga att alla är lika värda. HALLÅ?!


Hon skriver på sin blogg att hon är kritisk till att man vart annat år har med representanter från fler religioner än kristendomen. Läs själv. Det hade kunna va kul om det inte vore så tragiskt att hon faktiskt tycker så här: 


Jag är kritiskt till att denna fina kristna tradition nu blivit en interreligiös dialog sedan domprost Åke Bonnier tog över värdskapet....detta är andra ggr som han vill föringa sina kristna rötter och bjuda in andra världsreligioner till medverkan i den kristna gudtjänsten.


Sen fortsätter hon med ett citat av denna intressanta:


- Jag tycker att detta är en kristen gudstjänst och vi har kristna traditioner i vårt land, det är det vår tradition är uppbyggd på. Jag ser gärna en ekumenisk gudstjänst med olika kristna familjer och även den judiska traditionen, eftersom vi har halva Bibeln gemensam. Men den muslimska, hinduiska och buddhistiska tron är andra världsreligioner, så det kan vi ha i andra sammanhang, men inte vid riksdagens högtidliga öppnande, säger Enochson.


Nu du, lilla, lilla dumhuve! För det är ju så att Judendomen, Kristendomen och Islam har ju samma gud! När ska du fatta det! När!? Alla dessa tre har ju gamla testamentet gemensamt! Sen så sprider era åsikter ut sig, och det är väl okej. Men kom igen! Det du säger i dit uttalande ovan som du gjorde till TT är för mig något jag hade förväntat mig att Jimmie Åkessons idioter skulle kläcka ur sig.


Men så är det som jag alltid har sagt. För mig är KD ett ont, elakt, sadistparti som Satan själv måste älska. Jag har väldigt svårt att se någon större skillnad på KD och SD. I alla fall när det kommer till grundvärderingar och oviljan att blicka framåt. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar